به گزارش آهن نیوز؛ محمود خیبری در حاشیه چهارمین نمایشگاه بین المللی آسانسور، پله برقی و تجهیزات جانبی مشهد افزود: در صورتی که کارخانه های تولید داخل فولاد در کشور فولاد را حتی به نرخ صادراتی به تولیدکنندگان آسانسور بدهند، آنان حاضر به خرید آن هستند.
وی بیان کرد: زمینه تامین فولاد تولیدکنندگان آسانسور از طریق بورس باید فراهم شود تا قیمت تمام شده تولید آنها کاهش یابد.
مسئول اتحادیه آسانسور، پله برقی و خدمات وابسته خراسان رضوی با اشاره به ظرفیت تولیدات استان گفت: ۵۰ واحد تولید کننده قطعات آسانسور و ۲۴۰ شرکت طراحی و مونتاژ قطعات آسانسور در استان بویژه مشهد فعالیت دارند.
وی اظهار کرد: برخی از تولیدکنندگان قطعات آسانسور در خراسان رضوی اقدام به صادرات این قطعات به کشورهای آسیای میانه نیز می کنند و کیفیت تولیدات آنها نیز قابل توجه است.
خیبری مشکل عمده مربوط به بخش آسانسور را وجود آسانسورهای قدیمی و خطرناکی دانست که در مراکز درمانی یا مراکز اقامتی اطراف حرم مطهر رضوی استقرار دارند و فاقد استانداردهای لازم هستند.
مسئول اتحادیه آسانسور، پله برقی و خدمات وابسته خراسان رضوی گفت: پارسال از ۳۴۰ آسانسوری که در بافت فرسوده اطراف حرم مطهر رضوی بررسی شد، ۳۰ مورد معادل ۱۰ درصد از آنها فاقد استاندارد بود.
وی اظهار کرد: اکنون مشکل استاندارد آسانسورها برطرف شده و همه استانداردهایی که ساخته و نصب می شوند مشمول استاندارد اولیه و ادواری هستند، اما آسانسورهای قدیمی استاندارد لازم را نداشته و پرخطر به شمار می روند.
خیبری افزود: کارگروهی تحت عنوان کارگروه نظارت بر آسانسور در خراسان رضوی به ریاست معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان و دبیری اداره کل استاندارد و عضویت سایر دستگاه های اجرایی تشکیل شده است که مجوز نظارت بر آسانسورهای قدیمی اطراف حرم رضوی توسط این کارگروه صادر شده است.
وی تصریح کرد: همچنین در این خصوص مجوزی از کارگروه مزبور برای راه اندازی سامانده ویژه راه اندازی آسانسور در ساخت و سازها اخذ شده است، بطوریکه بر اساس آن کارفرما از ابتدای ساخت یک ابنیه در سامانه ثبت نام کند تا از این طریق به شهرداری و سازمان نظام مهندسی و ساختمان و شرکتهای طراحی و مونتاژ آسانسور متصل شود و از همان ابتدای ساخت خانه، حدود چاله آسانسور و نحوه قرارگیری آن مشخص شود نه اینکه جانمایی آن در مرحله آخر گذاشته شود.
مسئول اتحادیه آسانسور، پله برقی و خدمات وابسته خراسان رضوی گفت: برای راه اندازی این سامانه که نیازمند ۱۰ میلیارد ریال هزینه است، نیازمند همراهی و کمک شهرداری و سازمان نظام مهندسی ساختمان هستیم.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/
نظر شما